Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Dolfijn FM is vanaf nu ook te beluisteren aan boord van de TUI-vliegtuigen van en naar de Nederlands Caribische eilanden.

dolfijnfmtui

Het gaat om een zeven minuten durende podcast met de hits van Curaçao en Dolfijn FM en informatie over de eilanden en aankomende evenementen. Dolfijn legt uit: ,,De Dolfijn FM Inflight Podcast wordt elke week ververst, om actueel te blijven qua muziek en informatie. De lengte van de podcast is zo’n zeven minuten. De uitzending is voor iedereen aan boord te beluisteren. De Dolfijn FM Inflight Podcast staat in de TUI Cloud, die voor alle passagiers aan boord gratis te bereiken is via wifi (airfi) op hun laptop of smartphone.” Manager bij Dolfijn FM Egon Sybrandy vindt het een ‘prachtige uitbreiding’, temeer omdat veel toeristen naar het Nederlandstalige radiostation luisteren en nu al in het vliegtuig met het station kennis kunnen maken.
Rens Dietz van TUI Nederland zegt dat de luistercijfers van TUI Cloud goed zijn.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.