Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Jandino Asporaat is op Curaçao en naast het verzorgen van een aantal optredens was het ook tijd voor vakantie samen met zijn broer en wat vrienden.

jandino

Het gezelschap wilde graag vrijwilligerswerk doen en kwamen terecht bij Casa Bak waar Mirjan Seppenwoolde meer dan 25 zwerfhonden opvangt. Jandino en zijn vrienden gingen flink aan de schoonmaak, waarbij de honden op afstand moesten toekijken omdat een deel van de groep toch een beetje bang was voor de viervoeters.
Jandino was zo onder de indruk dat hij ’s avonds op Zanzibar spontaan een inzamelingsactie begon. Met de opbrengst kan de noodzakelijke operatie van twee van de honden van Casa Bak worden betaald.
Er zijn ook filmopnames gemaakt die voor het programma van Jandino zullen worden gebruikt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.