Al het nieuws

Na al die regen zitten bomen en struiken vol groene, sappige blaadjes en daar krijgen deze rupsen geen genoeg van. Niets doet vermoeden dat deze grote kleurrijke rupsen straks veranderen in de onopvallende grote grijze sfinxmot, vertelt Michelle da Costa Gomez, initiatiefneemster van de ‘Re-Discover Your Mondi Side Challenge’ die vandaag ingaat. 

RupsenEen maand lang wordt iedereen uitgedaagd om dagelijks een kwartier in de natuur te zijn, zonder afleiding van telefoon of andere elektronica.

Natuurfoto’s mogen op social media geplaatst worden met de hashtag #mymondiside. Vorig jaar werd het event ook in december gehouden. Foto Anneke Polak


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.