Al het nieuws

Er hingen gisteren donkere wolken boven de ABC-eilanden. Hoewel deze op Curaçao en Bonaire voor een lekker buitje zorgden, had Aruba met flinke overlast te kampen.

arubaDe afwatering op het eiland kon de enorme hoeveelheid water niet verwerken waardoor straten in snel tempo onderliepen. Zo ook Sasaki, een van de hoofdwegen op Aruba, zoals te zien is op de foto.

Later op de middag ging premier Mike Eman in de ernstig getroffen wijken poolshoogte nemen om te kijken wat voor hulp moest worden geboden. Foto Noticia Cla/Regering Aruba


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.