Al het nieuws

Scharloo krijgt steeds meer kleur. streetartAan de Bitterstraat 1 in Scharloo Abou werkt de uit Curaçao afkomstige kunstenaar Francis Sling aan een grote muurschildering. Het idee achter het kunstwerk van Sling is een kibrahacha in bloei waar prikichi’s uit en naartoe vliegen. Het staat voor vrijheid, maar ook een plek om tot rust te komen, te groeien en uit te kunnen vliegen als je weer aangesterkt bent. Dit is een initiatief vanuit het Bitterstraatcomplex waarbij Stadsherstel, The Creative Lab en Fundashon Rebibá Skalo Abou (Fresa) betrokken zijn. Dit specifieke project is ten dele gesponsord door Kooyman. 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.