Al het nieuws

Eerstejaarsstudenten (117) van de St. Martinus University legden gisteren aan het begin van hun academische loopbaan de eed van Hippocrates af, tijdens de traditionele White Coat Ceremony (WCC). whitecoate De beoogde nieuwe premier Hensley Koeiman (MAN) was eregast bij deze bijzondere gelegenheid. De universiteit, die na de overname in 2011 door een nieuw bestuur en de verhuizing naar Scherpenheuvel hard groeide van 1 naar 240 studenten, organiseerde de plechtigheid voor de dertiende keer. De studenten komen vooral uit India, Canada en de VS en volgen de eerste twee jaren van hun opleiding op Curaçao. Voor de zogenaamde ‘clinical rotations’ waaieren ze uit naar diverse landen; zes studenten lopen momenteel stage in het Sehos. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).