Al het nieuws

Curaçao Airport Partners (CAP) organiseerde afgelopen weekeinde de derde jaarlijkse editie van de CAP Aviation Golf Classic met als doel het inzamelen van gelden voor een Aviation Scholarship om daarmee lokale jongeren de kans te bieden met een beurs iets in de luchtvaart te studeren. Het golftoernooi vond plaats bij Santa Barbara met een indrukwekkende aftrap van het evenement vanaf de Tafelberg en de nog niet eerder vertoonde zogeheten ‘one million dollar golf shoot-out’, waarbij deelnemers tegen een bepaalde prijs een poging konden wagen om met een vrijwel onmogelijke ‘hole in one’ een miljoen dollar te winnen. Het festijn werd afgesloten met vuurwerk.

golven


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).