Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Demissionair minister van Economische Ontwikkeling, Eugene Rhuggenaath was gisteren op bezoek bij de jongerengroep InterAct van het Radulphus College.

rhuggenaath
InterAct is de jongste groep van de Rotarians van de Rotary Club Curaçao en is bestemd voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Ongeveer 45 leerlingen van het Radulphus College hebben zich aangemeld voor InterAct. De jongeren zetten zich in voor de gemeenschap, maar ze leren onder andere ook hoe ze moeten vergaderen, notuleren, financiën beheren en in het openbaar moeten spreken.
Gistermiddag werd het nieuwste project gelanceerd waarbij InterAct de Rotaractors gaan helpen om de World Polio Day op 20 oktober te promoten. Het gaat hier om de campagne ‘Paarse pinken tegen polio!’ Voor elke gulden die een vrijwilliger geeft, geeft een Amerikaanse stichting drie terug. Elke vaccinatie die kan worden betaald helpt dus kinderen in de hele wereld een gezonde toekomst op te bouwen. Het inzamelen van het geld gebeurt donderdag van 18.00 tot 21.00 uur tijdens de Punda Thursday Vibes in Punda.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.