Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Demissionair minister van Economische Ontwikkeling, Eugene Rhuggenaath was gisteren op bezoek bij de jongerengroep InterAct van het Radulphus College.

rhuggenaath
InterAct is de jongste groep van de Rotarians van de Rotary Club Curaçao en is bestemd voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Ongeveer 45 leerlingen van het Radulphus College hebben zich aangemeld voor InterAct. De jongeren zetten zich in voor de gemeenschap, maar ze leren onder andere ook hoe ze moeten vergaderen, notuleren, financiën beheren en in het openbaar moeten spreken.
Gistermiddag werd het nieuwste project gelanceerd waarbij InterAct de Rotaractors gaan helpen om de World Polio Day op 20 oktober te promoten. Het gaat hier om de campagne ‘Paarse pinken tegen polio!’ Voor elke gulden die een vrijwilliger geeft, geeft een Amerikaanse stichting drie terug. Elke vaccinatie die kan worden betaald helpt dus kinderen in de hele wereld een gezonde toekomst op te bouwen. Het inzamelen van het geld gebeurt donderdag van 18.00 tot 21.00 uur tijdens de Punda Thursday Vibes in Punda.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).