Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Er werd ook nog gevoetbald gisteren. In het Ergilio Hato Stadion versloeg de nationale voetbalselectie gisteravond Antigua & Barbuda met 3-0.

foebele

Leandro Bacuna opende de score in de dertiende minuut, waarna Rangelo Janga de voorsprong verdubbelde in de tachtigste minuut. In blessuretijd schoot Gino van Kessel de derde binnen.
Curaçao bepaalde het tempo en domineerde de wedstrijd, waarin Antigua & Barbuda nooit echt gevaarlijk werd. Tegen het einde van de wedstrijd werd Kemy Agustien gewisseld, nadat hij een schop tegen zijn dijbeen kreeg en licht geblesseerd raakte.
Met de winst van gisteravond is de eerste stap gezet richting de volgende ronde in de Concacaf Caribbean Cup. Volgende week volgt Puerto Rico en indien Curaçao deze wedstrijd ook wint, plaatst het zich voor de Caribbean Cup, in de Verenigde Staten volgend jaar.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).