Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie heeft opnieuw een verdachte aangehouden voor de brandstichting en vernielingen tijdens de recente vakbondsmanifestaties bij de Isla-raffinaderij. stakingGisterochtend werd de 25-jarige S.L., geboren op Curaçao, op zijn werk gearresteerd. Hij is de derde verdachte in deze zaak. L. is voorlopig opgesloten voor verder onderzoek.
De twee eerste verdachten werden vorige week na enkele dagen detentie op vrije voeten gesteld, toen het onderzoek tegen hen was afgerond. Zij worden nog steeds verdacht van brandstichting en vernieling bij de poort van de raffinaderij.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.