Al het nieuws

Met groot machtsvertoon en onder luide belangstelling van strandgangers op onder andere Mambo Beach en Jan Thiel, vloog een helikopter van de Nederlandse marine gisterochtend op enkele tientallen meters boven de kust. Kort daarop voer het patrouilleschip Zr.Ms. Groningen op zeer dichte afstand langs de stranden. Volgens de woordvoering van de marine was de aanleiding hiervoor dat het patrouilleschip afscheid nam van Curaçao, nadat het gisterochtend voor de laatste keer voorraden had ingeslagen (gebunkerd) in de haven van Willemstad. De Zr.Ms. Groningen vaart niet direct terug naar Nederland, maar blijft nog kort in de regio, totdat het begin oktober wordt afgelost door de Zr.Ms. Holland. 

heli2


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.