Al het nieuws

FDDK heeft het afgelopen jaar nogal wat problemen gekend met de kwaliteit van het zwemwater. Het SDK-bad moest worden gesloten voor een ingrijpende renovatie en ook bij het Bennie Leito-bad moesten aanpassingen worden gemaakt.

FDDK heeft een professioneel bedrijf voor watermanagement ingeschakeld om de service en de producten te verbeteren. Tot nu toe werden de wateranalyses door het ADC-laboratorium uitgevoerd, maar FDDK heeft nu een eigen testmachine aangeschaft. Het personeel heeft een training gevolgd en kan nu zelf maandelijks de waterkwaliteit controleren. Op de foto FDDK-personeel en de instructrice bezig met het testen.

badwater


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).