Al het nieuws

Churandy Martina heeft zich gisteren geplaatst voor de halve finale op de 200 meter van de Olympische Spelen.

churandy

De Curaçaose atleet liep in zijn heat naar de tweede plaats in 20,29 seconden. De heat van Martina werd gewonnen door Nery Brenes uit Costa Rica in 20,20. Martina liep zijn race met een flink stuk tape op de achillespees. ,,Dat komt allemaal goed”, zei hij na afloop. ,,Ik moet hier gewoon hard lopen. Je krijgt het niet voor niets. Maar ik dank God dat ik weer op de Spelen ben.” Martina kijkt niet te ver vooruit, maar ‘ronde voor ronde’. De finale halen is volgens de positieve atleet zeker mogelijk en dan ‘kan alles gebeuren’. Martina komt vandaag om 15.16 uur in actie in de derde serie van de halve finale 200 meter in Rio.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).