Al het nieuws

Churandy Martina heeft zich gisteren geplaatst voor de halve finale op de 200 meter van de Olympische Spelen.

churandy

De Curaçaose atleet liep in zijn heat naar de tweede plaats in 20,29 seconden. De heat van Martina werd gewonnen door Nery Brenes uit Costa Rica in 20,20. Martina liep zijn race met een flink stuk tape op de achillespees. ,,Dat komt allemaal goed”, zei hij na afloop. ,,Ik moet hier gewoon hard lopen. Je krijgt het niet voor niets. Maar ik dank God dat ik weer op de Spelen ben.” Martina kijkt niet te ver vooruit, maar ‘ronde voor ronde’. De finale halen is volgens de positieve atleet zeker mogelijk en dan ‘kan alles gebeuren’. Martina komt vandaag om 15.16 uur in actie in de derde serie van de halve finale 200 meter in Rio.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.