Al het nieuws

De nieuwe helikopter van de marine is op Curaçao aangekomen. marineheliGisterochtend werd de heli om 11.00 uur op de Weg naar Welgelegen bij de Moskee gespot. Achter de heli reden verschillende auto’s van de marine, om er zeker van te zijn dat het transport in goede orde geschiedde. Eerder maakte woordvoerder van de marine, Maartje van der Maas, tegenover deze krant bekend dat de helikopter aan boord van het stationsschip in de West in de zomer naar Curaçao zou worden gebracht. De helikopter - een Nato Helikopter (NH) 90 - zal worden ingezet voor counterdrugsoperaties, ‘search and rescue’ en andere maritieme operaties. 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.