Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Net zo snel als hij rent, is de Curaçaose atleet Churandy Martina in de videoclip voor de song ‘Rise’ van internationale popsensatie Katy Perry te zien.

churandy

Het nummer en de clip zijn speciaal voor de Olympische Spelen gemaakt.
Martina - die bij de aankomende Olympische Spelen voor Nederland uitkomt - komt in de clip na ruim een minuut vol in beeld als hij samen met Usain Bolt voor de finale van de 100 meter tijdens de Olympische Spelen in Londen in 2012 start. Dit keer vinden de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilië plaats.
De videoclip staat bol van hoogtepunten, en een enkel dieptepunt, van de Spelen in Londen. Martina eindigde toen als zesde, met een Nederlands record van 9,91. Bolt pakte de gouden medaille.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).