Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Net zo snel als hij rent, is de Curaçaose atleet Churandy Martina in de videoclip voor de song ‘Rise’ van internationale popsensatie Katy Perry te zien.

churandy

Het nummer en de clip zijn speciaal voor de Olympische Spelen gemaakt.
Martina - die bij de aankomende Olympische Spelen voor Nederland uitkomt - komt in de clip na ruim een minuut vol in beeld als hij samen met Usain Bolt voor de finale van de 100 meter tijdens de Olympische Spelen in Londen in 2012 start. Dit keer vinden de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilië plaats.
De videoclip staat bol van hoogtepunten, en een enkel dieptepunt, van de Spelen in Londen. Martina eindigde toen als zesde, met een Nederlands record van 9,91. Bolt pakte de gouden medaille.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.