Al het nieuws

Soms worden ook teddyberen ziek. Afgelopen zaterdag stond voor hen in winkelcentrum Sambil een compleet uitgerust ziekenhuis klaar. Van wachtkamer tot röntgenafdeling en zelfs een adoptiecentrum. De bezorgde eigenaren van de knuffels konden zelf assisteren bij de diagnose. In de botika werden medicijnen verstrekt. Het ziekenhuis was een initiatief van de stichting Mucha pa Mucha. De door personeel van de kinderafdeling van het Sehos opgezette stichting zamelt fondsen in voor extra voorzieningen en apparaten voor een zo comfortabel mogelijk verblijf van kinderen in het ziekenhuis.

teddyberen


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.