Al het nieuws

Het vak beeldende vorming voor de derde klassen van het Radulphus College is deze week afgesloten met een modeshow van kleding, gemaakt van afvalmateriaal. Modeshowstaand De show kreeg de naam ‘Catwalk Reseen & Recycled Radulphus College 2016’. Tijdens de derde en vierde periode zijn de leerlingen in kleine groepjes bezig geweest met dit project. De podiumpresentatie is de afsluiting van het gehele proces. ,,Het was een groots spektakel”, aldus conrector Rob van Boheemen. De opdracht van docenten Minerva Lauffer en Jolien van Kesteren leverde prachtige creaties op. Ook kranten zijn veelvuldig gebruikt (zie foto).


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).