Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De werkzaamheden ten behoeve van de renovatie van het zwembad van Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) gaan op 2 juni verder.

zwembadsdk

Dat meldt Reda Sosial in een persbericht. De regering heeft hiervoor de financiële middelen beschikbaar gesteld. Eerder werd het zwembad al afgebroken en de tegels verwijderd.
Verschillende onderdelen en apparaten zullen nu worden gedemonteerd en vervangen, wanden en vloeren zullen worden afgewerkt. Het pooldeck wordt eveneens gerenoveerd en in het zwembad zullen roestvrijstalen trappen en wandroosters worden aangebracht. De door het bedrijf Pooltech uit te voeren werkzaamheden zullen ongeveer drie maanden in beslag nemen. Bouwtech Architect & Civil Engineers draagt zorg voor de directievoering en houdt toezicht op de werkzaamheden. Reda Sosial is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie en de budgetbewaking.
Het zwembad van SDK werd in december 2015 gesloten toen bleek dat de waterkwaliteit slecht was. Al snel bleek dat het zwembad niet eenvoudig weer aan de moderne eisen kon voldoen en werd er een grote renovatie gepland.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).