Al het nieuws

Chili organiseert in 2018 de volgende editie van ‘Velas Latinoamerica’. Dit is ter gelegenheid van 200 jaar onafhankelijkheid van het land. Zoals deze krant al in december 2015 meldde, is Curaçao opgenomen in de route van dit Sail-evenement, officieel Velas Latinoamerica Curaçao 2018 (Vlac 2018). De start is op 25 maart in Rio de Janeiro. Van 15 tot 18 juli zullen een aantal tallships Curaçao aandoen. Daaronder is waarschijnlijk ook het Mexicaanse opleidingsschip ARM Cuauhtémoc (foto), dat twee keer eerder op Curaçao te zien was. Hoeveel schepen er precies meedoen is nog niet bekend. Op 2 september eindigt het evenement in Mexico. 

vlac


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.