Al het nieuws

Chili organiseert in 2018 de volgende editie van ‘Velas Latinoamerica’. Dit is ter gelegenheid van 200 jaar onafhankelijkheid van het land. Zoals deze krant al in december 2015 meldde, is Curaçao opgenomen in de route van dit Sail-evenement, officieel Velas Latinoamerica Curaçao 2018 (Vlac 2018). De start is op 25 maart in Rio de Janeiro. Van 15 tot 18 juli zullen een aantal tallships Curaçao aandoen. Daaronder is waarschijnlijk ook het Mexicaanse opleidingsschip ARM Cuauhtémoc (foto), dat twee keer eerder op Curaçao te zien was. Hoeveel schepen er precies meedoen is nog niet bekend. Op 2 september eindigt het evenement in Mexico. 

vlac


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).