Al het nieuws

Bij het Jet Centre Curaçao vond afgelopen vrijdag een zogeheten FOD walk plaats; een buitengewone oefening om er zeker van te zijn dat de landingsbaan veilig is. Curaçao Airport Partners, Jet Centre Curaçao en Curaçao Air Terminal Services hebben samen voor zestig deelnemers gezorgd die de FOD walk bij het Jet Centre Curaçao hielden. Tijdens de ‘walk’ controleert een grote groep de landingsbaan op de internationale vereisten die vallen onder de ‘Foreign Object Debris’, oftewel FOD. Het gaat hier om objecten die niet op de landingsbaan thuishoren en die schade kunnen toebrengen aan personen of vliegtuigen. De FOD walk vindt vier keer per jaar plaats.

fod


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).