Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Orco Bank vierde gisteravond een paar feestjes tegelijk: de afronding van de uitbreiding van het moderne bankgebouwgedeelte pal achter het Landhuis Cerrito, maar ook het 30-jarige bestaan van de bank op Curaçao.

orcotwee
De uitbreiding, een derde verdieping waarmee in november een aanvang was gemaakt, biedt plaats aan achttien nieuwe werkplekken, twee vergaderruimtes, een keukentje en toiletten. ,,Voorlopig hebben we genoeg ruimte”, sprak directeur Kenny Canword de aanwezigen toe.
Toen Orco Bank in 2007 het opvallende landhuis aankocht, was direct al duidelijk dat er bijgebouwd moest worden. Dat gebeurde door moderne architectuur met het oude, monumentale te combineren. Orco telt nu 75 medewerkers. Toen Canword zestien jaar geleden aantrad waren dat er nog 20. ,,Dit geeft aan dat we constant groeien.” De bank wordt geleid door Canword en mededirectielid Milli Sprock.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.