Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een Cubaanse delegatie hoogwaardigheidsbekleders is maandag door minister van Economische Ontwikkeling Eugene Rhuggenaath (PAR) ontvangen op Curaçao.

cubadelegatie

De groep, die wordt geleid door directeur Ondernemingen met Vreemd Kapitaal Katia Alonso Cañizares van het ministerie van Buitenlandse Handel en Buitenlandse Investeringen, blijft tot 14 april op het eiland. De delegatie bestaat verder uit vertegenwoordigers van de ministeries van Toerisme, van Energie en Mijnzaken, de Kamer van Koophandel en Cupet. Het is een vervolg op het bezoek dat Rhuggenaath in januari bracht aan Cuba in het kader van de commerciële missie van het Koninkrijk in mei waar Rhuggenaath hoofd van zal zijn.
,,Het doel van de reis is het kennismaken met wat Curaçao te bieden heeft in de sectoren toerisme, logistiek, alternatieve energie en internationale financiële dienstverlening en om mogelijke samenwerking op deze gebieden te bespreken”, aldus het ministerie van Economische Ontwikkeling.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).