Al het nieuws

Zes op de tien meisjes worden ervan weerhouden dingen te doen die ze graag willen, omdat zij zich zorgen maken over hun uiterlijk of wat anderen denken. AgpnaAsosiashon Di Guia PNA (AGPNA) wil daarin verandering brengen door de meisjes in te laten zien dat zij vrij zijn om zichzelf te zijn. AGPNA, de enige meisjespadvinderij op Curaçao, is een vrijwilligersorganisatie die al 85 jaar jonge meiden en tieners vorming geeft door hen mogelijkheden tot zelfontplooiing en ontwikkeling te bieden. Op 16 april verzorgt AGPNA in Sambil een programma voor meisjes tussen 4 en 17 jaar. Het evenement in de ochtenduren is gratis en bedoeld voor leden, maar ook meisjes die geen lid zijn van de padvinderij.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.