Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De eerste editie van Curaçao Culinair vond afgelopen vrijdag en zaterdag plaats bij Landhuis Chobolobo in Saliña. Curacaoculinair Het evenement werd vrijdag geopend door de minister van Economische Ontwikkeling, Eugene Rhuggenaath (PAR).
Vijftien van Curaçaos - volgens de organisatie - beste restaurants boden culinaire voorgerechten en kleine hoofdgerechten aan, zodat bezoekers zoveel mogelijk konden proberen.
Er waren onder andere stands van Ginger, Nemo, Primas en Madero Ocean Club. Bij binnenkomst kregen gasten een menukaart met de menu’s van alle deelnemende restaurants en vijf tokens per persoon. Van kaasplankjes tot oesters met limoen en van sushi tot een heerlijk toetje; er was van alles te vinden bij Curaçao Culinair. Doordat de gerechten klein waren, konden gasten veel verschillende gerechten proeven. De gerechten konden met tokens betaald worden, tokens kostten vijf gulden per stuk. De gerechten varieerden tussen een en drie tokens.
Uiteraard werd er ook voor muziek gezorgd. Zo was er loungemuziek door de speakers te horen, dit zorgde voor een ontspannen sfeer. De lichtjes die opgehangen waren, droegen bij aan deze ontspannen, gezellige en ongedwongen sfeer. Met ongeveer 2.000 bezoekers verspreid over de twee dagen, geeft de organisatie aan zeer tevreden te zijn over de eerste editie van Curaçao Culinair. ,,Wij willen dit volgend jaar zeker weer gaan organiseren”, aldus de organisatie.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.