Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Jacobo ‘Cocochi’ Prins is afgelopen zaterdag gehoord in de zaken Magnus en Maximus. Dat bevestigen autoriteiten tegenover het Antilliaans Dagblad. Prins - de schoonvader van oud-premier voor Pueblo Soberano Ivar Asjes - wordt gezien als getuige in de reeds genoemde zaken.
In de zaak Magnus wordt onderzoek verricht naar de uitvoerders van de moord op PS-politicus Helmin Wiels en in de zaak Maximus gaat het om de opdrachtgevers, oftewel de intellectuele daders van de moord. Eerder hebben oud-minister van Financiën George Jamaloodin (MFK) en zijn broer en loterijbaas Robbie dos Santos in de zaak Maximus vastgezeten. Hoewel beiden op vrije voeten zijn gesteld, worden ze nog altijd als verdachten in de zaak gezien.
Afgelopen vrijdag zijn uit de PS-hoek de nieuwe leider Jaime Córdoba en bestuurslid Ingrid Sanchez reeds als getuigen in de zaak Maximus gehoord. Ook een andere persoon is afgelopen weekend gehoord. Om wie het gaat, is vooralsnog onduidelijk.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).