Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Aan boord van het Curaçaose onderzoekschip Chapman vond gisteren in de hoofdstad van Dominica, Roseau, een ontvangst plaats voor hoogwaardigheidsbekleders en andere gasten.


Ter ere van de gasten, waaronder verscheidene ministers, werden in de scheepskraan de vlaggen van Dominica en Curaçao gevoerd. Gedurende de receptie werd onder meer het woord gevoerd door het hoofd van de ‘Fisheries Division’ van het ministerie van Landbouw en Visserij, Norman Norris.
Verder spraken ook Stimacur-voorzitter Francois van der Hoeven, directeur van Chapman Shipping, Substation Curaçao en het Curaçao Sea Aquarium Adrian ‘Dutch’ Schrier en de minister van Landbouw en Visserij Johnson Drigo. Zo meldt Laureen Schenk, PR & marketing manager en Research Coördinator van Substation Curaçao.
Vanaf de Chapman werden in de afgelopen dagen meerdere duiken gemaakt voor de kust van Roseau. Daarna zette het schip koers naar Portsmouth, waar in de omgeving van Prince Rupert Bay wetenschappelijk en marien-archeologisch onderzoek zal worden uitgevoerd.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).