Al het nieuws

Met de ‘Marcha di despedida’ en vervolgens de ‘Kima Momo’ werd gisteren de carnavalsperiode afgesloten. Voor een laatste keer dit jaar dansten groepen die meededen aan de carnavalsoptocht door de straten van Otrobanda op de maat van de tumba en andere carnavalsmuziek waarna de ‘Rei Momo’ traditiegetrouw werd verbrand om afscheid te nemen van het slechte en het goede te verwelkomen. Op de foto’s een impressie van de feestelijkheden van gisteren. Vandaag begint de kuaresma-periode; een periode van veertig dagen van zelfreflectie en bezinning. Traditiegetrouw halen verschillende mensen vandaag op Aswoensdag een askruisje.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).