Al het nieuws

Van een van onze verslaggevers
Willemstad - Op uitnodiging van de bewoners van de wijk heeft Anthony Godett op 8 februari met eigen ogen de situatie in Stenen Koraal aanschouwd.

De bewoners hebben het gevoel dat zij geen aandacht krijgen van overheidsinstanties. Zo klagen zij over een illegale landfill op de Diamantweg, is de dam aan onderhoud toe en zitten de straten vol gaten. Een andere klacht is dat er veel land braak ligt, land dat voor landbouw kan worden gebruikt. Godett noemde de situatie schandalig en stelde meteen een lijst van actiepunten op. Zo moet de landfill worden verwijderd, de dam gerepareerd en de terreinen door Domeinbeheer kosteloos aan mensen op de wachtlijst voor landbouwgrond worden uitgegeven. Ook moet sportstichting FFDK geld vrijmaken om het sportveld op te knappen. Verder moeten de werkeloosheid en de beloofde aanpassingen in de infrastructuur worden aangepakt. FOL vraagt de regering met klem om in 2016 actie te ondernemen in Stenen Koraal.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.