Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De eigenaar van een huis in Grote Berg zou zijn eigen huis hebben vernield. Op de woning zou beslag zijn gelegd en het huis zou vervolgens zijn geveild. De eigenaar zou daar zo boos over zijn geworden dat hij met een grote shovel zijn huis deels heeft neergehaald.


Een rondgang langs verschillende instanties door deze krant levert niets op. De politie kan niets zeggen over de zaak, evenals het Openbaar Ministerie. In ieder geval is duidelijk dat er, vooralsnog, geen aangifte is gedaan tegen de eigenaar van het huis. Notariskantoor Hu-A-Ng, dat de woning heeft geveild, wilde geen commentaar geven op het voorval.
De sloop van de woning werd gisteren breed uitgemeten in de kranten. De woning staat aan Grote Berg RA-13 en heeft een oppervlakte van 527 vierkante meter. De inzetprijs bij de veiling was 330.000 gulden.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).