Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De kustwacht is nog op zoek naar twee mannen die sinds zaterdag vermist worden nadat ze bij Sint Joris aan het snorkelen waren.


Die dag gingen vier mannen bij Sint Joris snorkelen, maar zij kwamen in de problemen doordat er een sterke stroming was, aldus woordvoerder Imro Zwerwer van de politie. Door de sterke stroming konden twee mannen niet aan land komen. Een derde man slaagde erin om zich aan een rots vast te klampen. De vierde slaagde erin om aan land te gaan en alarmeerde waarschijnlijk de autoriteiten, zo legt de woordvoerder uit. Nadat de politie omstreeks 14.30 uur de melding binnen had gekregen, kwamen agenten, de kustwacht, de Citro en de brandweer meteen in actie.
Het zoeken werd zaterdagavond gestaakt toen het donker werd. Gisteren is er weer naar de twee vermiste snorkelaars gezocht. Tot nu toe heeft de zoekactie zich niet naar de andere eilanden uitgebreid, zo liet Zwerwer weten. De politie doet in dit stadium geen mededelingen over de identiteit van de vermiste snorkelaars.

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).