Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – JCI IOBA Curaçao heeft vorige week een nieuw bestuur geïnstalleerd. Het nieuwe bestuur bestaat uit vijf actieve ‘young professionals’ vol ambitie en vastberaden om de Curaçaose gemeenschap van dienst te zijn.


In de maand oktober 2015 hebben de leden van JCI IOBA Curaçao het nieuwe bestuur gekozen. De vijf bestuursleden zijn direct begonnen met de voorbereidingen en het opzetten van een plan van aanpak voor 2016.
Om meer inzicht te krijgen in de aandachtsgebieden binnen onze gemeenschap heeft JCI IOBA Curaçao in 2015 het programma Research & Development gelanceerd. Conform resultaten uit de eerste fase van dit programma, is educatie een van de belangrijkste aandachtspunten op Curaçao. Daarom heeft het nieuwe bestuur besloten om in 2016 met name aandacht te besteden aan educatiegerichte projecten.
Het bestuur van 2016 bestaat uit Sueena Francisco als voorzitter, Milagros Blanken- Rodriguez Navarro als uitgaande voorzitter, Emschka Johannes als vicevoorzitter, Genesis Martis als secretaris en Sulin Passial als penningmeester.
In 2016 hanteert JCI IOBA Curaçao de volgende slogan: ‘Simplicity, Strength and Support’. Met deze kernwoorden in gedachten blijft de organisatie zicht richten op duurzame relaties met bedrijven en organisaties die dezelfde visie delen, waarbij leden van JCI IOBA Curaçao een toegevoegde waarde kunnen bieden aan de partners en vice versa. ,,Samen kunnen wij veel meer bereiken voor een beter Curaçao”, zo stelt JCI IOBA in een schriftelijke verklaring.
JCI IOBA (Involvement of Bándariba) Curaçao is een lokale organisatie behorende tot de Junior Chamber International (JCI). JCI is een internationale organisatie met ondernemende leden tussen de 18 en 40 jaar die actief werken aan positieve veranderingen in de gemeenschap en de wereld. JCI IOBA Curaçao tezamen met acht andere lokale ‘chapters’ in onze regio – de voormalige Nederlandse Antillen - maken samen deel uit van JCI Dutch Caribbean.
Kijk voor meer informatie op de website www.jci.cc.local.ioba of bezoek de Facebookpagina JCI IOBA Curaçao.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).