Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Rotterdam/Willemstad - De Spaanstalige film La Novia gaat op zondag 31 januari in ruim veertig filmzalen wereldwijd in première. Ook Curaçao doet mee aan deze exclusieve vertoning, laat de organisatie achter het Curaçao International Film Festival Rotterdam (CIFFR) weten.
De première maakt onderdeel uit van ‘IFFR Live’. In Rotterdam zijn de filmmakers aanwezig. Zij beantwoorden na afloop vragen over de film op twitter. Door de film tegelijk in première te laten gaan in de verschillende landen kan iedereen die in de zalen verspreid over de wereld zit, hieraan deelnemen. Hiermee wil de organisatie van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) mensen ook op afstand het festivalgevoel laten ervaren. Na afloop van de film kan het publiek via het beeldscherm het vraaggesprek volgen met de regisseur.
La Novia (The Bride) van Paula Ortiz is gebaseerd op het befaamde toneelstuk Bodas de sangre/Bloedbruiloft van Federico García Lorca en vertelt het verhaal van een gepassioneerde driehoeksverhouding. Kaarten voor de première, die wegens het tijdsverschil om 11.00 uur plaatsvindt, zijn verkrijgbaar aan de kassa van The Cinemas.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).