Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De aanvoerder van het Curaçaose voetbalelftal Cuco Martina heeft bij zijn club Southampton in de Premier League hoge ogen gescoord.

Al in de negentiende minuut opende hij de score met een fenomenaal afstandsschot met de buitenkant van zijn rechtervoet en daarmee werd hij de eerste international van Curaçao die ooit tot scoren kwam op het hoogste niveau in Engeland.
Cuco Martina kan het zo snel na de wedstrijd tegen Arsenal (4-0 zege) nog niet geloven, zegt hij tegen Voetbal International. ,,Het is gek om te zeggen, maar het was wel een goed schot, denk ik. De coach heeft me de kans gegeven en ik moest me bewijzen”, aldus de Curaçaose topvoetballer die eerder onder meer voor FC Twente en RKC Waalwijk speelde.
Zijn medespeler Shane Long, die zelf twee keer scoorde, heeft alle lof voor zijn teamgenoot. ,,Hij doet het uitstekend in trainingen en heeft deze kans verdiend.”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.