Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In Seru Fortuna vond gisterochtend vroeg in Campo Alegre een schietpartij plaats waarbij een gewonde is gevallen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. In de verklaring van de politie wordt het bordeel niet met naam genoemd.
Uit nader onderzoek is gebleken dat een vrouw die bij Campo werkt op een gegeven moment merkte dat een cliënt in het bezit was van een vuurwapen. Toen de vrouw de man in kwestie hierop aansprak, ontstond een discussie tussen het tweetal. De vrouw drukte de alarmknop in waardoor de bewaking haar meteen te hulp schoot. De verdachte rende de kamer uit en loste vijf schoten waarvan één de bewaker (40) ter hoogte van zijn rechter bovenbeen trof. Hierna is de verdachte ervandoor gegaan.
Het slachtoffer is met een ambulance naar de polikliniek getransporteerd. Na medische behandeling is hij opgenomen in het ziekenhuis. De politie verricht nader onderzoek in deze zaak.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).