Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad – De Kerstman heeft afgelopen week een verrassingsbezoek gebracht aan de kinderafdeling van het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos).

Volgens het ziekenhuis ontstond door het bezoek van de Kerstman op de afdelingen een ware kerstsfeer en waren er veel blije gezichten te zien. De verpleegkundigen en ouders genoten zichtbaar mee van het moment.
De kinderen op de kinderafdeling Neonatale Intensive Care Unit en de kraamafdeling ontvingen allemaal een knuffelbeertje met een wit HNO T-shirtje. Er zijn door de Kerstman ruim 55 knuffels uitgedeeld.
,,Dit is natuurlijk erg mooi om te zien, dat we met zo’n klein gebaar een glimlach op het gezicht van deze kinderen kunnen brengen. In de zorg staat de patiënt centraal en kinderen vooral. We hebben veel waardering voor de verpleegkundigen die dagelijks met veel liefde deze kinderen verplegen. Uitkijkend naar HNO, met het betrokken personeel van Sehos, is dat uiteindelijk waar het om draait: kwalitatief hoogwaardige zorg in een omgeving waar de patiënt centraal staat”, aldus transitiemanager Franke Scheper.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).