Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bijna duizend mensen hebben afgelopen zaterdag de bouwplaats van Hospital Nobo Otrobanda (HNO) bezocht. Ze konden van dichtbij de voortgang van de bouw bekijken.


Volgens projectorganisatie Usona was de feedback van de bezoekers zeer positief. ,,Terwijl ik de route bewandelde op het bouwterrein kreeg ik een goede indruk van hoe het ziekenhuis in de toekomst eruit gaat zien”, aldus een van de bezoekers. Op borden langs de route was informatie te lezen over het ziekenhuis, de afdelingen en de inrichting. De eerste honderd bezoekers kregen bovendien een ‘goody bag’ met onder andere de eerste uitgave van de HNO nieuwsbrief. De bedoeling is dat deze nieuwsbrief elk kwartaal bij onder andere apotheken, huisartsenpraktijken, banken en andere openbare locaties komt te liggen. De eerste uitgave zal nog vóór de feestdagen worden verspreid.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).