Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Na maanden van werkzaamheden, wordt vandaag de Kaya Rignald Recordino, voorheen de Sta. Rosaweg, weer voor verkeer geopend.

Dat heeft het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning bekendgemaakt. Tegelijkertijd treden de stoplichten op de kruising die de Sta. Rosaweg, Kaya Hensley ‘Bam Bam’ Meulens, Kaya Rignald Recordino en de Seru Loraweg met elkaar verbindt, weer in werking.
De Curaçaose Wegenbouwmaatschappij (CWM) was belast met het vernieuwen van de wegen. Bij de kruising die de Kaya Rignald Recordino met de Katunastraat verbindt, is een verhoging gemaakt. Dit markeert het einde van de eerste fase van de reconstructie van de Sta. Rosaweg. Verkeer kan nu - tot aan het begin van fase 2 - weer normaal gebruik maken van de weg zonder hiervoor te worden omgeleid. Fase 2 begint op 11 januari 2016.
Bij aanvang van de werkzaamheden voor fase 2 worden de stoplichten verwijderd, alsook de eerste opslagtanks bij het oude benzinestation en het gebouw van het benzinestation van Curoil. Op deze manier kan gewerkt worden aan de bouw van de rotonde die de Sta. Rosaweg, Kaya Hensley ‘Bam Bam’ Meulens, Kaya Rignald Recordino en de Seru Loraweg met elkaar verbindt.
Als alles volgens planning verloopt, zal de rotonde in mei 2016 worden opgeleverd.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.