Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Komende zaterdag wordt het Pietermaai district omgetoverd tot een kerstmarkt met stands, live muziek en vermaak voor jong en oud. Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar de Christmas Fair georganiseerd.
Dit jaar is er nog meer te doen, beleven en zien.

Maar liefst 59 standhouders, bijna drie keer zo veel dan vorig jaar, laten zich komende zaterdag in de Nieuwestraat van hun beste kant zien met kleding, accessoires, sieraden, kunst en decoratie. De straat wordt uitbundig versierd met kerstverlichting, slingers, kerstballen en een grote kerstboom. Een bijzonder moment tijdens de Christmas Fair is het ontsteken van de lampjes in de kerstboom, dat wordt gedaan door de Kerstman zelf, samen met Coca Cola. Daarmee wordt de feestelijke kerstperiode officieel en symbolisch ingeluid.
Het populaire kerstkoor ‘Popcorn’ onder leiding van Jochem Smid, is net als vorig jaar aanwezig om de mooiste kerstliedjes ten gehore te brengen. Voor degene die de winterse kerst missen in de tropen, zijn er ook echte winterse lekkernijen te verkrijgen, zoals erwtensoep, goulashsoep en oliebollen. Voor de kinderen is er een speciaal kerstdorp met allerlei spelletjes en activiteiten, waar ze zich naar hartenlust kunnen vermaken. Alle ouders kunnen zich ondertussen amuseren bij de horecagelegenheden in de Nieuwestraat met live muziek en barretjes buiten op straat bij Miles Jazz Café, restaurant Ginger en Mundo Bizarro.
De Christmas Fair in het Pietermaai district is op zaterdag 12 december, van 16.00 uur tot 22.00 uur. In verband met de voorbereidingen wordt de Nieuwestraat op zaterdag 12 december vanaf 7.00 uur afgesloten voor verkeer.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).