Al het nieuws

Vrijwilligers van de politieke partij Pro Kòrsou hebben het Plasa Helmin Magno Wiels in Cher Asiel schoongemaakt.

 

prokorsouplasawiels

De partij zal in de toekomst meer pleinen en rotondes schoonmaken die naar belangrijke Curaçaoënaars zijn vernoemd. Zo krijgen de lokale rolmodellen de erkenning en eer die zijn verdienen, aldus de partij. Wiels symboliseert voor Pro Kòrsou sociale rechtvaardigheid, integriteit en de ontwikkeling van mensen in wijken. Na afloop van de actie bedankte de wijk de vrijwilligers voor hun werk en werd de overheid opgeroepen om de verlichting te controleren en een afvalbak te plaatsen. Op de foto zijn de vrijwilligers na de schoonmaakactie te zien, onder wie ook Ivar Asjes, ex-premier en politiek leider van de partij. Foto Pro Kòrsou.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.