Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het tennisjaar voor de jeugd is eind oktober afgesloten. In het Renaissance Hotel werd zaterdag het slotfeest gevierd door de Tennis Federation Curaçao (TFC) met een diner voor spelers en ouders en de prijsuitreiking aan de diverse winnaars en runners-up van de Curaçaose kampioenschappen.

De TFC-jeugdcommissie organiseerde dit jaar zes jeugdrankingtoernooien, die afgesloten werden met de Masters, ofwel de Curaçaose kampioenschappen.
Verder organiseerde de tennisbond ook de Caribische kampioenschappen voor spelers van 12 jaar en jonger (12U). Deze werden ook nog gewonnen door het Curaçaose A-team bestaande uit de meisjes Daniela de Haseth en Sarinah Maduro en de jongens Noah Martis en Gianluca Beaujon.
Het TFC-bestuur liet certificaten uitreiken aan alle jeugdtennissers die hebben deelgenomen aan de jeugdrankingcyclus, terwijl de deelnemers aan de Curaçaose jeugdkampioenschappen ook een medaille kregen uitgereikt en de kampioenen en runners-up ook een trofee kregen. TFC-voorzitter Mike Debi-Tewari en Nazira Rojer reikten de prijzen uit.
Na de toespraak van Debi-Tewari, die alle spelers die met succes hebben meegedaan aan internationale toernooien feliciteerde, sprak ook een jeugdvertegenwoordiging de zaal toe. Zena Rigaud (kampioen meisjes 18U) bedankte TFC, jeugdcommissielid Gloria Esseboom en haar coach Maui Bottse voor het zeer succesvol jaareinde. Jhosly van 't Kruys (kampioen jongens 18U) bedankte naast zijn coach Louis van Rosberg ook zijn ouders en bovenal God voor zijn succesvol optreden.
De Curaçaose kampioenen en runners-up zijn: Amanda Olthof en Sara Loaiza (meisjes U10), Enzo Maduro en Collin Faarup (jongens U10), Jaden de al Fuente en Aldair Marques (jongens U12), Daniela de Haseth en Sarinah Maduro (meisjes U14), Quintan van Wijk en Darren Martis (jongens U14), Zena Rigaud en Sofia Jaramillo (meisjes U18) en Jhosly van het Kruys en Dimitri Celestina (jongens U18).


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).