Al het nieuws

In het bijzijn van 120 reisbureaumanagers van TUI is gisteren bij het Chogogo Dive & Beach Resort de eerste ‘Time to Smile’ buiten Europa geopend. Dit concept belooft het comfort van thuis op een vakantiebestemming.

General manager van TUI Arjen Kers en Frans Leenaars, Chief Marketing Officer Western Europe, verrichtten de opening. Ongeveer een derde van de negen Time to Smile-units van Chogogo zijn al omgebouwd naar de nieuwe stijl. De rest van de bungalows, appartementen en studio’s volgt gedurende 2016. Ook de faciliteiten, zoals het zwembad, het restaurant, de bar en de receptie zijn ingericht in de nieuwe Time to Smile-stijl. TUI Nederland richt zich met het concept op koppels, gezinnen en vitale senioren. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).