Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Toesi Mizai Koby is onlangs geslaagd voor haar hbo-opleiding ‘Bachelor of Circus Arts’ bij Codarts in Rotterdam. Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus.

De Curaçaose circusdanseres komt voort uit Danzarte, de circustheatergroep op Curaçao onder leiding van Willy Baretto. Een van de organisatoren binnen Danzarte stelt: ,,Het is toch maar mooi, een kind uit Muizenberg uit een eenoudergezin, dathet gewoon met een SSC-studiebeurs waarmaakt.”
Toesi is al tijdens haar optredens op Curaçao opgevallen als mooie en talentvolle danseres in de lucht. Zij werd door de Rotary gesteund om auditie te doen in Nederland, vier jaar geleden. Na haar volgden Jarud Martina, Stevin Morales en Ray Cardose. Ook zij ontwikkelen zich op dit moment als professionele circusartiesten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).