Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad – Een mannelijke toerist is bij Daaibooibaai verdronken. Dat heeft de politie bekend gemaakt.
De man verdronk omstreeks 15.20 uur gistermiddag. Het slachtoffer ging samen met een paar bevriende toeristen duiken. Toen de groep aan land kwam, bleek dat het slachtoffer vermist werd. Na een korte zoektocht zag de groep dat de man in zee dreef. Het slachtoffer werd meteen aan de kant gebracht. Het ambulancepersoneel dat bij de plek arriveerde, probeerde tevergeefs om de man te reanimeren. Een schouwarts constateerde dat de man was overleden. Het Openbaar Ministerie heeft het levenloze lichaam van de man in beslag genomen voor nader onderzoek.
De identiteit van de man is nog niet bekend. Wanneer toeristen die het eiland bezoeken hier overlijden, moeten de betreffende consulaten of autoriteiten eerst ingelicht worden. Deze instanties zorgen er dan voor dat de familie van de overledene in het buitenland wordt ingelicht. Pas nadat de familie van de overledene zijn identiteit hebben vastgesteld, worden daarover mededelingen gedaan.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).