Al het nieuws

Punda is stoffig en onverzorgd. Dat stelt de Downtown Management Organization (DMO). Om de binnenstad gereed te maken voor de ruim 60.000 cruisetoeristen die deze maand Punda aandoen, is DMO alvast begonnen met de schoonmaak.

Pandeigenaren en winkeliers begonnen afgelopen weekend met het schoonspuiten van de binnenstad met de hogedrukspuit. Dat de binnenstad stoffig is, komt door de vele werkzaamheden van de afgelopen maanden, die volgens DMO ‘zeer positief’ zijn: Maar, zegt de organisatie: ,,Stadsonderhoud is een publieke/private aangelegenheid en DMO hoopt zeer binnenkort een structurele onderhoudsaanpak te realiseren met de verantwoordelijke overheidsdiensten.” 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).