Al het nieuws


Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Café De Tropen is niet meer. Na 22 jaar heeft eigenaar Ernst Verzijlbergen besloten de tent te sluiten.
De Tropen, gelegen aan de Mahaaiweg tegenover Centrum Supermarkt, was afgelopen maandag voor het laatst open. Het café was vooral bekend als een gezellige kroeg waar Nederlandse hapjes werden geserveerd en waar iedere maandagavond de Murphy's Quiz Night werd gehouden. Ook was het al jaren traditie om aan het einde van het jaar bij De Tropen te verzamelen om naar de pagara te kijken.
De reden voor de sluiting is vooralsnog onbekend, maar eigenaar Verzijlbergen liet dinsdag de volgende verklaring achter op zijn Facebookpagina: ,,Vanavond heb ik een hoofdstuk afgesloten. Het was de laatste avond van Café De Tropen. Iets wat 22 jaar geleden begon als een probeersel van 4 vrienden en historie heeft geschreven, is vandaag tot een eind gekomen. Twee-en-twintig jaar is heel erg lang en heel veel mensen zijn er gepasseerd in al die jaren. Toch wil ik er een paar noemen die er al die tijd of heel erg lang bij betrokken waren. Paul (geluid en goede vriend), Shurman (chef-kok) en Magda (de nachtwaker) zijn al meer dan 20 jaar betrokken bij De Tropen. Bedankt voor jullie inspanningen en betrokkenheid. Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die warme herinneringen hebben aan De Tropen. Ik hoop dat jullie ze koesteren net zoals ik dat doe. Alle vrienden die wij (mijn broer en ik) in de afgelopen jaren hebben leren kennen, wil ik bedanken voor een geweldige tijd. Beste vrienden, soms moet je iets los laten om twee handen vrij te hebben zodat je aan iets nieuws kan beginnen. Hoop jullie snel weer te zien.”


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).