Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In Teatro Luna Blou wordt op 7 november een hommage gegeven aan de oudste actrice van Curaçao, Aruba en Bonaire: Doña Rina Penso. De actrice is nog altijd actief en vierde onlangs haar 87ste verjaardag, en tevens dat zij 55 jaar actief is in de showbizz. Tijdens het evenement, van 20.00 uur tot 23.00 uur, zijn er optredens van The Voices, Ced-Ride en Norman Moron, Grupo Serenada, Fifi Rademaker, Grupo Seis Den Unu en anderen. Kaarten kosten 50 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en Samson of te bestellen via telefoonnummers 7364616 en 7382117. De opbrengsten van de avond worden gebruikt voor het maken van de biografie van de actrice.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).