Al het nieuws

Het nieuwe Luna Park heeft onlangs het hoogste punt bereikt. Het karakteristieke groene gebouw aan de Caracasbaaiweg werd in augustus neergehaald wegens de slechte staat waarin het verkeerde, maar wordt nu weer in ere hersteld.

Ondanks dat het gebouw weer uit de as zal herrijzen, zal het er straks mogelijk iets anders uitzien omdat later aangebouwde stukken niet zullen worden hersteld. Er wordt hout gebruikt en het pand wordt binnenin verstevigd met blokken vanwege de brandveiligheid. Er komen golfplaten op het dak, zoals die er altijd op gelegen hebben. Luna Park krijgt naar alle waarschijnlijkheid weer een horecabestemming. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).