Al het nieuws

Jonge tennisspelers uit Aruba, Bonaire en Curaçao en Guyana streden van zaterdag tot en met woensdag tegen elkaar op het ABC Tennistoernooi 2015.

De competitie werd georganiseerd door Curaçao Sports & Games Foundation en vond plaats op de tennisbanen van Racing Club Curaçao (RCC) op Mon Repos. Het ABC Tennistoernooi is een jaarlijks terugkerende competitie voor jeugdtennissers tot en met 18 jaar. De 2015-editie telde liefst 51 deelnemers waaronder 7 uit Aruba, 1 uit Bonaire, 42 uit Curaçao en 1 uit Guyana. Er werd getennist in vier leeftijdsgroepen bij de meisjes en jongens en wel in de categorieën 10 jaar en jonger (10U), 12U, 14U en 18U.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).