Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Een delegatie van de Kustwacht in het Caribisch gebied heeft eerder deze week, op 5 en 6 oktober, een bezoek gebracht aan de Venezolaanse kustwacht te Punto Fijo.

oefeningvenez

Het bezoek diende onder andere ter voorbereiding op een grote, gezamenlijke oefening van beide kustwachten die later dit jaar plaats zal vinden.
Tijdens deze oefening zullen onder andere Search and Rescue-acties, gewondentransport, slepen en brandbestrijding geoefend worden. Aan de oefening zullen zowel varende als vliegende eenheden deelnemen die opereren tussen de Benedenwindse Eilanden en Venezuela. De basis voor de oefeningen is een samenwerkingsovereenkomst uit 1997 tussen beide organisaties. Hierdoor is het, als naaste buren, mogelijk elkaar te ondersteunen in geval van een scheeps- of vliegtuigongeval


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).