Al het nieuws

Een aantal inwoners van de Schelpwijk heeft het initiatief genomen om vuil op te ruimen bij de entree van de wijk waar de berm van Kaya Kokolishi werd gebruikt als illegale vuilstortplaats.

De vrouwelijke inwoners die het voortouw namen om afgelopen zaterdagochtend vroeg met de hulp van betaalde derden het puin te ruimen en op een grote hoop te plaatsen, zijn volgens Hortence Brouwn zeer teleurgesteld dat juist in de maand van de schoonmaak, Selikor geen container kon leveren om het verzamelde vuil in te plaatsen. Zij hopen met Selikor alsnog een akkoord te bereiken het vuil te komen ophalen. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).